ΠΑΤΡΑ – Δήμος: Συγχαρητήρια στους μαθητές του λαϊκού φροντιστηρίου για τις αθλητικές επιτυχίες τους

    Ημερομηνία:

    Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, συγχαίρουν τους μαθητές του  Λαϊκού Φροντιστηρίου  Αλέξανδρο – Διαμαντή Σκούρτη, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα των 1500 μέτρων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και  Αλέξανδρο Μορτζάκη ο οποίος κατέκτησε την 13η θέση σε σύνολο 31 συμμετοχών με νέο ατομικό ρεκόρ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

    Οι επιτυχίες και των δυο αθλητών, δείχνουν τη συστηματική δουλειά και προσπάθεια που γίνεται, παρόλα τα εμπόδια που υπάρχουν από τις περικοπές και την έλλειψη κρατικής μέριμνας.

    Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...

    Πώς θα καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή

    Μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο μαξιλάρι και να...

    Σχέσεις: Τελικά πόσο διαρκεί ο έρωτας; – Τι λένε οι επιστήμονες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο διαρκεί ο έρωτας, ένα από...