ΠΑΤΡΑ: Γέρνει το φανάρι στην Πλαζ

    Ημερομηνία:

    Επικίνδυνη κλίση παίρνει μέρα με τη μέρα το προειδοποιητικό φανάρι που βρίσκεται στην περιοχή της Πλαζ Πάτρας, πριν το παλιό κολυμβητήριο. 

    Η κολώνα του σηματοδότη που δεν λειτουργεί, έχει αρχίσει και γέρνει προς την πλευρά της παραλίας, εκεί που καθημερινά δεκάδες πατρινοί, αναζητούν λίγη δροσιά. Σύμφωνα με άτομα που συχνάζουν στην περιοχή, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η κλίση όλο και μεγαλώνει, ενώ η περιοχή είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές τον χειμώνα από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα το έδαφος να έχει διαβρωθεί.

    Αυτό πάντως που ζητούν οι λουόμενοι είναι να επισκευαστεί ή να απομακρυνθεί άμεσα το φανάρι, πριν πέσει το κεφάλι κανενός στην παραλία ή σε κάποιο διερχόμενο όχημα.

    Πάτρα: Φανάρι... δαμόκλειος σπάθη στην Πλαζ
    Πάτρα: Φανάρι... δαμόκλειος σπάθη στην Πλαζ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνα: Νέα πλάνα από τους «ρομποτικούς λύκους» σε άσκηση εισβολής σε παραλία – Προσομοίωση επιθέσεων στην Ταϊβάν

    Η Κίνα φαίνεται να εντείνει τη στρατιωτική ετοιμότητά της απέναντι στην Ταϊβάν,...

    Μπορεί ένας γάμος χωρίς σεξ να είναι καλός;

    Οι αντιλήψεις γύρω από τον ρόλο του σεξ στον έγγαμο βίο...