Πάτρα: Πάνω από 3.000 πλαστικές καρέκλες για το πανηγύρι της Οβρυάς

    Ημερομηνία:

    Χαμός αναμένεται να γίνει απόψε το βράδυ στο πανηγύρι της Οβρυάς, σε ένα από τα κλασικά πανηγύρια της Πάτρας που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στις 6 Αυγούστου, στην γιορτή της Μεταμόρφωσης της Σωτήρος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον του κόσμου και φέτος είναι μεγάλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διοργανωτές έχουν παραγγείλει πάνω από 3.000 καρέκλες για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

    Στη σκηνή φέτος θα ανέβουν ο Γιώργος Βελισσάρης, η Τζένη Κατσίγιαννη, η Ξένια Βέρρα, η Μαρίνα Λαζαράκη, ο Σταύρος Ιωαννίδης και ο Άγγελος Βέρρας, οι οποίοι θα προσφέρουν στο κοινό μοναδικές στιγμές με τις επιτυχίες τους.

    Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο πανηγύρι κάθε χρόνο συγκεντρώνει όχι μόνο πατρινούς, αλλά δεκάδες επισκέπτες και από άλλες περιοχές και από τα γύρω χωριά, ενώ έχει μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, με μουσική και χορό και τον κόσμο να γλεντάει έως το πρωί της άλλης μέρας.

     

     

    Πάτρα: Πάνω από 3.000 πλαστικές καρέκλες για το πανηγύρι της Οβρυάς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...

    Η ανατριχιαστική συσκευή για τηλέφωνα που επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

    Το Remote Kiss, ένα περίεργο αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε...

    Οι ερευνητές ίσως βρήκαν τον τρόπο να «φρενάρουν» τη γήρανση

    Πιο κοντά στο άπιαστο όνειρο της παντοτινής νεότητας; Νέα έρευνα αναλύει...