Σκίζει τον πάγο: Έβαλε λεπίδες πριονιού και άρχισε τις ορθοπεταλιές σε παγωμένη λίμνη – Βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ο «The Q» όπως ονομάζεται, αποφάσισε να αντικαταστήσει τους τροχούς του ποδηλάτου με κυκλικές λεπίδες πριονιού έτσι ώστε να μπορεί να οδηγήσει στον πάγο. Αποκαλεί την εφεύρεσή του «Icycycle».

    Κατά τους χειμερινούς μήνες, δεν είναι λίγες οι λίμνες στον κόσμο που παγώνουν λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας. Για όσους είναι αρκετά γενναίοι, αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν την επιφάνεια με παγοπέδιλα ή με τα πόδια!

    Όμως, ένας άνδρας υπήρξε αρκετά δημιουργικός και έφτιαξε κάτι μοναδικό! Ίσως φανεί λίγο τρομακτικό, αλλά είναι απόλυτα πρακτικό!

     

    Ο «Q» όπως αυτοαποκαλείται, αποφάσισε να αντικαταστήσει τους τροχούς του ποδηλάτου, με κυκλικές λεπίδες πριονιού έτσι ώστε να μπορεί να οδηγήσει στον πάγο. Αποκαλεί την εφεύρεσή του «Icycycle».

    Αρχικά, ο άνδρας αφαίρεσε προσεκτικά τις ρόδες του ποδηλάτου και τις αντικατέστησε με γιγάντιους δίσκους από χάλυβα με αιχμηρές λεπίδες στις άκρες. Όταν βγήκε για πρώτη φορά στην παγωμένη λίμνη, οι κοφτερές λεπίδες μπήγονταν στον πάγο καθιστώντας αδύνατη την οδήγηση στην επιφάνεια.

    Σε μια προσπάθεια να επιλύσει το πρόβλημα, ο έξυπνος μηχανικός πήρε το ποδήλατό του πίσω στο εργαστήριό του και πρόσθεσε επιπλέον μεταλλικά μέρη σε κάθε λεπίδα. Η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής!

    Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube δείχνει τον θαρραλέο ποδηλάτη να οδηγεί στην επιφάνεια της λίμνης με ευκολία.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Με καφέ και κράκερ το πρώτο 24ωρο στη ΓΑΔΑ – «Έχω δαίμονες μέσα στο κεφάλι μου»

    Μια νέα και σκοτεινή σελίδα φαίνεται να ανοίγει στο...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Μοναχός βανδάλισε την τοιχογραφία με τον Μαραντόνα… Αγιο

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου 2025...

    ΠΑΤΡΑ: Τι φταίει και δεν υπάρχει τουρισμός, ενώ οι γύρω περιοχές αναπτύσσονται

    Ακόμα ένα «άνυδρο» – από τουρισμό – καλοκαίρι για...