ΣΟΚ! Πέθανε και άλλος νέος παπάς στο Νοσοκομείο του Ρίου – Πατέρας δύο παιδιών

    Ημερομηνία:

    Θλίψη προκάλεσε στην κοινότητα Πεύκες (Βύλιζα) του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο θάνατος του ιερέα Παναγιώτη Βγενόπουλου 44 ετών.

    Ο ιερέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε όλους τους κατοίκους, αλλά και στους πιστούς των εκκλησιών όπου λειτουργούσε.

    Ο ιερέας είχε αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας και δυστυχώς επιδεινώθηκε η κατάσταση του όταν νόσησε με covid. Μεταφέρθηκε καταρχάς στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου όμως δεν παρέμεινε για νοσηλεία και σήμερα που επιδεινώθηκε περεταίρω η κατάστασή του, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, με βαριά συμπτώματα, στο  Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε σκορπίζοντας την θλίψη στη σύζυγό του, αλλά και στα δύο τέκνα του.

    Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 & ώρα 3:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πευκών (Βύλιζας) Αρχαίας Ολυμπίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αποστολή καλλιτεχνών απ’ την Κωστάντζα της Ρουμανίας στην Πάτρα

    Η Πάτρα θα είναι μια απ’ τις πόλεις που...

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξανά ερωτευμένη! Ο επιχειρηματίας που βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται πως βιώνει μια περίοδο προσωπικής ηρεμίας και...

    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Γούναρη! Μηχανάκι συγκρούστηκε με ΙΧ και ο νεαρός οδηγός εκσφενδονίστηκε… σε άλλο ΙΧ – φωτο

    Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Γούναρη και...