Συγκινεί η μητέρα της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο: «Μου λείπει το χαμόγελό της»

    Ημερομηνία:

    «Ραγίζει καρδιές» η μητέρα της εξάχρονης που πνίγηκε στη θάλασσα της Κορίνθου. Η μητέρα της Αμέλιας λέει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε την εξάχρονη από τη μια στιγμή στην άλλη και με δάκρυα στα μάτια τονίζει πως «μου λείπει το χαμόγελό της, τώρα δεν θέλω τίποτα άλλο» λέει με δάκρυα στα μάτια.

    Όπως λέει αποφάσισε να χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της ένα μήνα πριν από την τραγωδία. Το παιδί ζούσε μαζί της, ωστόσο η 6χρονη ήθελε να περνά χρόνο και με τον πατέρα της.

    «Στις 12 το μεσημέρι πήρε το παιδί και έφυγε. Μετά από λίγες ώρες, τους πήρα τηλέφωνο, τους ρώτησα τι κάνουν και μου είπε «προσέχεις εσύ το παιδί καλύτερα από μένα;» και μου το έκλεισε. Σε λίγο με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε ότι έψαχναν το παιδί» δήλωσε η μητέρα της Αμέλιας. «Δεν μου ζήτησε ούτε συγγνώμη για τον θάνατο του παιδιού μας», συμπλήρωσε.

    πηγη: Alpha

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίσκεψη Ανδρέα Κατσανιώτη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη

    Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Βουλευτής Αχαΐας...

    «Η ενεργειακή απομόνωση της Τουρκίας και η γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας»

    Δρ. Κωνσταντίνος Π. Μπαλωμένος Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος   Η 6η σύνοδος...

    «Σέξι και single» δήλωσε η Πάουλα Μπαντόσα και αφιέρωσε τραγούδι με πολλά υπονοούμενα στον Τσιτσιπά

    Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από...

    Η Μαρίνα Σπανού πήγε να κάνει πλάκα με τραγούδι της Λιόλιου, αλλά το κοινό της άρχισε να το τραγουδά

    Ένα τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου ακούστηκε σε συναυλία της Μαρίνας Σπανού. Η...