Βομβαρδισμένο τοπίο το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια μετά την έκρηξη

    Ημερομηνία:

    Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια με τους δράστες να ανατινάσσουν το ATM που βρισκόταν στην είσοδο.

    Ολα έγιναν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν και εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει οι άγνωστοι δράστες στην είσοδο του σούπερ μάρκετ.

    ICECAP

    Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές, υλικές ζημίες στο εσωτερικό του κτιρίου ενώ η τζαμαρία της εισόδου κατέρρευσε με το υποκατάστημα να θυμίζει «βομβαρδισμένο» τοπίο.

    super_market_atm__2_
    super_market_atm__3_
    super_market_atm__1_

    Άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, αν οι διαρρήκτες κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες του ATM. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημογλίδου: Γίνονται κινήσεις για να εκδοθούν διεθνή εντάλματα και να συλληφθεί ο «Έντικ» για τη δολοφονία Μοσχούρη

    Για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι και...

    Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Πάπα Φραγκίσκου – Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και οι προκλήσεις

    «Ο Πάπας είναι νεκρός. Ο θρόνος είναι κενός». Στα...

    ΡΕΤΡΟ: Αχαϊκή δημοσιογραφική παρέα στην δεξίωση του Κωστή Στεφανόπουλου

    Αχαϊκή δημοσιογραφική παρέα.....Από αριστερά: Ανδρέας Βρης, ο τότε βουλευτής...