Ξανά στο ΚΑΤ ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Μαζί θα βγούμε νικητές»

    Ημερομηνία:

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος συνεχίζει να περνάει τον προσωπικό του Γολγοθά που ξεκίνησε το περασμένο Πάσχα, όταν έχασε τα δάχτυλα του δεξιού χεριού του από μία κροτίδα που εξερράγη, ενώ την κρατούσε.

    Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, ο οποίος είδε τη ζωή του ανατρέπεται ξαφνικά, παλεύει ακόμα να αναρρώσει και μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας (23.06.2025) ο Άρης Μουγκοπέτρος επισκέφθηκε ξανά το ΚΑΤ, όπου τον παρακολουθούν οι γιατροί του.

    Έτσι, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

    «Βήμα βήμα προσηλωμένοι στο στόχο μας. Ευχαριστώ για την αγάπη που λαμβάνω από όλους… Είστε η δύναμη μου. Μαζί θα βγούμε νικητές», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του, που ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρέθηκε ξανά στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος πήγε στο ΚΑΤ για να εξετάσουν την όρασή του οι γιατροί, σύμφωνα με όσα είχε πει πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

    «Έχουμε μέλλον μπροστά μας δύσκολο, θα παλέψουμε για να βγούμε νικητές. Έτσι έχω υποσχεθεί στις μικρές μου, έτσι έχω υποσχεθεί και στον κόσμο που μου έχει δώσει τόσο μεγάλη αγάπη. Τώρα είμαστε στη φάση που επουλώνονται οι πληγές μας. Περιμένουμε το δέρμα να σφίξει για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με τα μοσχεύματα για να επανέλθω όσο γίνεται στην καθημερινότητα που είχα και πριν. Σε λίγες ημέρες θα πάω να κοιτάξω και το μάτι μου. Κλείσαμε έναν μήνα από την εγχείρηση. Έβλεπα 0,5 στα 10. Θα βγάλουμε τη σιλικόνη από το μάτι μου. Στο τσακ γλίτωσα από το να μου βάλουνε γυάλινο μάτι», είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Άρης Μουγκοπέτρος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάολα ήρθε στην Πάτρα και έκανε… ζημιές – ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Πάολα στην...

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...