Υπουργείο Υγείας: Διευκρινίσεις για το νοσοκομείο της Κω

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο της Κω υπηρετούν 179 εργαζόμενοι εκ των οποίων 35 γιατροί και 79 νοσηλευτές. Ειδικά για την έλλειψη παθολόγων έχει γίνει μετακίνηση από άλλη νοσηλευτική δομή της 2ης ΥΠΕ παθολόγου που καλύπτει τις αναγκες ενώ έχουν προκηρυχθεί και 2 θέσεις παθολόγων.

    Φλίγκος

    Στο παρελθόν είχαν προκηρυχθεί εκ νέου οι θέσεις και οι προκηρύξεις είχαν αποβεί άγονες. Στο συγκεκριμένο ωστόσο νοσοκομείο υπηρετούν και επτά γενικοί γιατροί, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες.

    ICECAP

    Παράλληλα ειδικά για το καλοκαίρι έχει γίνει πρόσκληση για γιατρούς με επιπλέον αμοιβή 1.800 ευρώ τον μήνα πέρα του μισθού.

    Το Υπουργείο Υγείας, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα στελέχωσης στα νησιά μας, με τις τελευταίες νομοθετικές παρεμβάσεις προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη όλων των κενών των ακριτικών μας νησιών παρέχοντας επιπλέον κίνητρα 1.800 ευρώ σε κάθε γιατρό τον μήνα και 1.200 ευρώ σε κάθε νοσηλευτή πλέον των μισθών που λαμβάνουν για κάθε μετακίνηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο

    Στο 2% υποχώρησε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο,...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές της Εθν. Αντίστασης

    Ο Δήμος Πατρέων τίμησε τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης...

    Φωκίων Ζαΐμης: «Συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο Πατρών για να δημιουργήσουμε ένα ανθεκτικό παράκτιο μέτωπο»

    Στο ζήτημα της υποβάθμισης των ακτογραμμών, το οποίο αποτελεί...